Always Ultra Night Extra Protection Egészségügyi betét 12 db

%

A különleges kialakítású, 4-es méretű Always Ultra Secure Night egészségügyi betét 60%-kal nagyobb hátsó résszel rendelkezik és 40%-kal hosszabb, ezáltal fokozott védelmet biztosít éjszakára. Nagyobb szivárgás elleni védelem, bármennyit is forgolódsz az éjszaka során.

979 Ft879 Ft

48 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Always Ultra Night Extra Protection Egészségügyi betét 12 db

Az Always Ultra egészségügyi betét kimagasló nedvszívó képességű szélekkel rendelkezik, és belsejében szivárgásbiztos, nedvességmegkötő zselé található. A zselé magába szívja a nedvességet, így segít megelőzni a szivárgást. Az Odour Neutralising szagsemlegesítő technológia pedig nem csupán elfedi a kellemetlen szagokat, hanem valóban meg is szünteti azokat. Noha az Always Ultra Night egészségügyi betét mindössze 3 mm vékony, akár 100%-os védelmet biztosít éjszakára, a rendkívüli kényelemért.

Az Always Ultra Normal egészségügyi betéthez képest.A menzeszed alatt nem csak a hormonális változások tartanak ébren, hanem az is, ha aggódsz az esetleges szivárgás miatt, amikor lefekszel aludni. Az Always Ultra Secure Night kialakításának köszöngetően remekül igazodik a testalkatodhoz, bárhogyan is mozogsz.

Az Always Secure Night maximális védelmet nyújt a nyugodt alváshoz, hogy mindig frissen indíthasd a napod.

Fokozott éjszakai védelem

Az alvási szokásaditól függetlenül, a fokozott éjszakai szivárgás elleni védelem érdekében ezeket a betéteket 40%-kal hosszabbra, a hátsó részüket pedig 60%-kal nagyobbra* tervezték.

*Az Always Ultra Normal betétekhez képest.

Rendkívüli nedvszívó képesség

A szivárgásbiztos, nedvességmegkötő zselé magába zárja a nedvességet.

Odour Neutralising szagsemlegesítő technológia
Az Odour Neutralising szagsemlegesítő technológia nem csupán elfedi a kellemetlen szagokat, hanem valóban magába is zárja azokat, és enyhe illatot áraszt.

Kimagasló nedvszívó képességű szélekkel, a fokozott biztonságért

A kimagasló nedvszívó képességű szélek segítenek a folyadékot megfelelő irányba terelni, az egészségügyi betét pedig felszívja és magába zárja a nedvességet.

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok