Tommee Tippee Moda játszócumi 18-36 hó (2 db) lány

A Tommee Tippee Moda cumik egyedi, dizájnos mintákkal. Kialakításuk a mellbimbóhoz, formájuk pedig az etetőcumikéhoz hasonló, így növelve a baba komfortérzetét, csökkentve a fogdeformáció kialakulásának lehetőségét.

2 darab

1 999 Ft
999 Ft/db

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Tommee Tippee Moda játszócumi
18-36 hónapos babák számára

A Tommee Tippee Moda cumi kialakítása a mellbimbóhoz, formája pedig az etetőcumikéhoz hasonló, így növelve a baba komfortérzetét. A szuper divatos mintával kisbabád egész biztosan kitűnik majd!

  • Hagyományos pajzs, modern divatos mintákkal
  • A pajzson elhelyezett szellőző lyukak növelik a légáramlást a pajzs és a baba érzékeny bőre között, ezzel minimalizálva az irritáció kialakulásának lehetőségét
  • Szimmetrikus, fogszabályozós forma, ami támogatja az egészséges szájüreg és fogazat kialakulását
  • A megfordítható szívóka megkönnyíti a babáknak a cumi szájbavételét
  • Minden cumi BPA mentes
  • A születéstől kezdődően alternatívát nyújtanak a baba komfortérzetének növeléséhez
  • 2 darab

​A babák választása alapján:

A babák igazán tudnak ragaszkodni a kedvenc kialakítású cumijukhoz. Ezért a Tommee Tippee babák által elfogadott* szívókái azonos kialakításúak minden cumin, így nyugodtan cserélgetheted a különböző pajzsú cumikat anélkül, hogy összezavarnád babádat.
*A babák 68%-a elfogadta a megújult stílusú cumit már az első alkalommal, összehasonlítva a régi stílusú Closer to Nature designnal, amit a babák 43%-a fogadott el – egy független termékkutatás alapján 112 baba és szülő bevonásával.

 

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok