Tommee Tippee Játékos hűtőrágóka 6 hó+

2 199 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Tommee Tippee Játékos hűtőrágóka 6 hó+ csomagolás

A fogzás sajnos egyik babának sem fájdalommentes, de a Tommee Tippee Játékos hűtőrágóka segítségével enyhítheti a kicsi fájdalmát. Úgy tervezték, hogy a hűtőszekrényben lehűtve  nyugtató érzést biztosítson,  miközben a baba rághatja a vízzel töltött rágóka különböző texturált területeit, hogy enyhítse a fogak előbújásának fájdalmait. Világos és színes dizájnja miatt gyermeke számára vonzó lesz kézben tartani, rágcsálni és felfedezni, miközben feledteti a kellemetlen érzéseket.

Alkalmas minden korosztály számára a fogzás időszakában – Mielőtt a kicsi fogai növekedni kezdenek, a csecsemők ínyei kellemetlenséget okozhatnak számukra. A hűtőszekrénybe történő behelyezésével a hűvös érzés enyhítheti a fájdalmat. Amint az alsó fogacskák 6 hónapos korukban megjelennek, a rágóka különböző felületei maszírozzák azokat így nyugtatva meg a gyulladást.

 

Additional Information

Tömeg 0.15 kg
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok