Tommee Tippee Halacskás hűtőrágóka 4 hó+

2 199 Ft

1 készleten

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Tommee Tippee Halacskás hűtőrágóka 4 hó+

Enyhítsd a kicsi fogzási fájdalmait a szórakoztató Tommee Tippee Halacskás hűtőrágóka segítségével. Segítségével csökkenthető fájdalmas és meggyulladt íny átlai kellemetlen érzés, ha a kicsi harapdálhatja ezt a színes rágókát. Tedd a hűtőszekrénybe, hogy lehűtsd ezáltal is fokozva a fájdalmakat. A lágy, közepesen kemény és kemény textúrák széles választékával alkalmas a fogazás minden szakaszára. Az egyedi halacska alak megkönnyíti a baba számára a rágóka fogását és tartását.

Alkalmas minden korosztály számára a fogzás időszakában – Mielőtt a kicsi fogai növekedni kezdenek, a csecsemők ínyei kellemetlenséget okozhatnak számukra. A hűtőszekrénybe történő behelyezésével a hűvös érzés enyhítheti a fájdalmat. Amint az alsó fogacskák 6 hónapos korukban megjelennek, a rágóka különböző felületei maszírozzák azokat így nyugtatva meg a gyulladást.

 

Additional Information

Tömeg 0.15 kg
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok