T-Tomi Bio bambusz nagy méretű törölköző (120×120 cm) – madarak

Minőségi, nagy méretű bio bambusz prémium törölköző vidám színekkel és mintákkal, mely nem csak fürdőlepedőként, de pólyaként, játszószőnyegként, lepedőként vagy babakocsi árnyékolóként is kiválóan használható.

120 x 120 cm

5 990 Ft

5 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

T-Tomi Bio bambusz nagy méretű törölköző (120×120 cm) – madarak

A T-Tomi bambusz fürdőlepedő kétrétegű anyagból készült, üreges szövéstechnológiával, ezáltal jobb a nedvszívó képessége, puhább és finomabb, mint a pamut törölköző. Emellett antiallergén és antibakteriális. Kiváló minőségű kivitelezés jellemzi, minden szegély vissza van hajtva és le van varrva. A T-Tomi bambusz törölköző pólyaként, játszószőnyegként, lepedőként vagy babakocsi árnyékolóként is használható.

  • Rendkívül jó nedvszívó képesség
  • Praktikus és könnyen használható
  • Antibakteriális
  • Antiallergén
  • Minőségi kivitelezés, hajtott és varrott szélek
  • Méretük: 120 x 120 cm

A bambusz előnyei

A bambusznak és tulajdonságainak köszönhetően az anyag természetesen antibakteriális és taszítja a baktériumokat, az élesztőt és a penészt. Emellett hipoallergén, ezért alkalmas a kisgyermekek általi használatra. Ugyanakkor nagyon puha és gyengéd a bőrhöz. A bambusz további előnye az antisztatikus, portaszító és szagelnyelő tulajdonsága.

 

 

További információk

Tömeg 0.2 kg
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok