Signal Kids Gyümölcsös gyermekfogkrém 2-6 éves korig 50 ml

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Formulája gyengéd az ínyhez és védi a fogzománcot. Gyermekek számára megfelelő mennyiségű fluoridot tartalmaz, segít erősíteni a fogzománcot és megelőzni a fogszuvasodást. 2-től 6 éves korig ajánlott.

50 ml

499 Ft
9 980 Ft/liter

13 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Signal Kids Gyümölcsös gyermekfogkrém 2-6 éves korig 50 ml
  • 2-6 éveseknek ajánljuk
  • Enyhe gyümölcsös íz
  • A tejfogak védelméért
  • Formulája gyengéd az ínyhez és védi a fogzománcot.
  • Vidám csomagolás (Sika Mika és Sika Mama kalandjainak egyik szereplőjével)
  • A gyermekek számára megfelelő mennyiségű fluoridot tartalmaz, ami segít megerősíteni a fogakat és megelőzni a fogszuvasodást

A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

Használati útmutató:

Használjátok naponta legalább kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával. Nyomjatok borsónyi mennyiséget a fogkeféitekre és mossátok meg fogaitokat, minimum két percen keresztül.

 

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok