Signal Kids Első fogkefém 2-6 éves korig (kék)

499 Ft

4 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Signal Kids Első fogkefém 2-6 éves korig (kék)

Kifejezetten gyermekek számára fejlesztették ki. A mozgékony sörtecsomókkal rendelkező apró fej kíméletesen tisztítja a fogakat és védi a fogmosásban még gyakorlatlan gyerekek ínyét. Az új dupla tapadókorong vidámmá teszi a fogmosást.

  • 2-6 éveseknek
  • A gyerekeknek terveztük már az első fogaktól, a fogmosás tanulásához.
  • Gyengéd, lekerekített végű sörték, a gyerekek érzékeny ínyéhez.
  • A fogkefe feje a kis szájaknak megfelelő méretű.
  • Tapadókorongokkal, hogy megálljon a fürdőszobai felületeken és a fogmosás mókás legyen!
  • A fogorvosok ajánlásának megfelelően 3 havonta cseréljetek fogkefét.
  • Használjátok naponta legalább kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával.

A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok