Philips Avent Ultra Soft Játszócumik 0-6 hó, fiú (2db)

2 590 Ft

5 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Philips Avent Ultra Soft Játszócumik (SCF222/20)
0-6 hónapos korú fiú babák számára – 2 db

A legpuhább Philips Avent cumi – a baba érzékeny bőre számára.
A rugalmas cumipajzs kényelmes illeszkedést biztosít.

  • Hihetetlenül puha és rugalmas
  • 0–6 hó
  • Fogszabályozós
  • BPA-mentes
  • Szilikon
  • Sterilizáló és hordozó dobozban

2 db cumi a dobozban

Az érzékeny bőr extra gondoskodást igényel.
A FlexiFit technológiának köszönhetően a cumipajzs a baba arcának természetes vonalait követi a kényelmes illeszkedés érdekében. Kevésbé hagy nyomot a gyermeke bőrén, illetve kevésbé dörzsöli azt.

Megnyugtató és extra kényelem:
A lekerekített cumipajzsunk minimalizálja a nyomást, így gyengéd a gyermeke arcához, és kényelmes megnyugtatást biztosít. A játszócumi selymes, texturált szilikon cumija megnyugtatja gyermekét és kényelmet biztosít a számára.
Az extra levegőnyílások:
A bőrnek lélegeznie kell, és ez különösen igaz a gyermeke bőrére. A cumipajzsunk 6 levegőnyílással rendelkezik az extra légáramlás érdekében, ezáltal csökkentve a bőrirritációt.A babák tudják, hogy mit szeretnek!
Megkérdezték az anyukákat, hogy a gyermekeik hogyan reagálnak a Philips Avent texturált szilikon cumijaira, és 96%-uk azt mondta, hogy gyermekük elfogadja a Philips Avent extra soft játszócumijainkat.A fogak természetes fejlődését figyelembe véve lett kifejlesztve.
Az összeharapható szilikon cumink szimmetrikus alakkal rendelkezik, amely nem zavarja a baba szájpadlásának fogainak és ínyének fejlődését.

A mikrohullámú sütőben való sterilizálás biztonságos és egyszerű
A tok segítségével fertőtlenítheti gyermeke játszócumiját a mikrohullámú sütőben, illetve higiénikusan tárolhatja, amikor úton van.

A 3 perces, megbízható fertőtlenítés egyszerű lépései
Helyezze a jól elöblített játszócumikat a tokba, töltsön bele 25 ml vizet, és helyezze be a mikrohullámú sütőbe 3 percre 750–1000 wattos fokozaton. Hagyja hűlni 5 percig, öntse ki a vizet, és már készen is állnak.