Orrszi-porszi orrszívó puha fejjel

Biztonságos porszívóra csatlakoztatható orrszívó, rugalmas, puha fejjel.

  • Részekre szedhető, így rendkívül egyszerűen tisztítható a csap alatt
  • Forralással sterilizálható, a készülék minden darabja hőálló anyagból készült.
  • Helyes használat mellett az orrváladék nem tud bejutni az orrszívó készülékének csövébe, továbbá a porszívó gégecsövébe sem
  • Nem tartalmaz egészségre káros anyagot
  • Gyermekorvosok és fül-orr gégész szakorvosok ajánlásával
2 290 Ft

2 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Orrszi-porszi orrszívó puha fejjel

Az Orrszi Porszi orrszívó puha fejjel az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézet által bevizsgált termék.

Az Orsszi-Porszi a leghatékonyabb porszívós technológián alapuló eszköz, amely állandó, 0,02 bar szívónyomással távolítja el az orrváladékot, a porszívó szívóerősségtől függetlenül. Ennek köszönhetően semmiféleképpen nem tud ártani a picinek. Több tízéves tapasztalat bizonyítja, hogy az Orsszi-Porszi orrszívó használata méginkább elősegíti az orrjáratok tisztulását és szabaddá válását, így a csecsemő lélrgzése zavartalan lesz. A könnyed zavartalan légzés eredménye pedig a gondtalan szopás, alvás lesz. A rendszeresen tisztított orrnak köszönhetően a problémák kiküszöbölhetőek, a szövődmények pedig elkerülhetőek.