Nivea Sun Babies and Kids 5in1 Sensitive Naptej FF50+ 200 ml

-16%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Könnyed naptej, amely jojobaolaj, panthenol és aloe vera tartalmával finoman ápolja az érzékeny baba, gyermek vagy akár felnőtt bőrt, miközben erőteljes védelmet biztosít az UV-sugárzás káros hatásaival szemben, ragacsos érzet nélkül. Illatanyagmentes, vízálló összetételének köszönhetően fürdés közben is élvezhetitek jótékony hatását.

  • Könnyű, nem zsíros formula, mely nyugtatja a bőrt.
  • Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt.

36 készleten

-
+
4 999 Ft4 199 Ft
20 995 Ft/liter

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Nivea Sun Babies and Kids 5in1 Sensitive Naptej gyermekek számára FF50+ 200 ml

Kifejezetten az érzékeny bőrű gyermekek számára kifejlesztett formula a napozás okozta allergiás reakciók kockázatának csökkentésére.

  • Könnyű, nem zsíros formula, mely nyugtatja a bőrt.
  • Aloe verát és jojobaolajat tartalmaz.
  • Illatanyagmentes.
  • Vízálló termék
  • Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt.

Védelem:UVA/UVB sugarak ellen is védelmet nyújt. Vízálló termék (Fürdőzés előtt hagyja a terméket legalább 15 percet beszívódni. A fürdőzés gyengíti a fényvédő hatást, ezért azt követően kérjük, kenje fel újra; az ajánlott fürdőzési időhossz maximum 20 perc).

Figyelmeztetés:Kerülni kell a szembe jutást és a permet belélegzését! Egy napozó termék sem adhat 100%-os védelmet az UV sugárzásból eredő kockázatok ellen. Izzadás esetén, valamint úszás és törölközés után a bőrt újra be kell kenni, hogy az eredeti napvédelmi szint fennmaradjon. 11 és 15 óra között a napozás és a közvetlen napfény még akkor is kerülendő, ha napvédő termék használata előzte meg. Kisbabákat és gyermekeket nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az ajánlottnál kevesebb napozó termék használata vagy a rendszeres újra bekenés elmaradása az eredeti napvédelem jelentős csökkenését okozza. Napozás előtt meg kell várni, míg a termék teljesen beszívódik. A ruhával és szilárd felületekkel való érintkezés közvetlenül használat után kerülendő, mert foltok alakulhatnak ki tőle. A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre. Minden napégés súlyosan károsítja a bőrt, ezért érdemes azt megelőzni.

Figyelmeztetés:
Kerülni kell a szembe jutást és a permet belélegzését! Egy napozó termék sem adhat 100%-os védelmet az UV sugárzásból eredő kockázatok ellen. Izzadás esetén, valamint úszás és törölközés után a bőrt újra be kell kenni, hogy az eredeti napvédelmi szint fennmaradjon. 11 és 15 óra között a napozás és a közvetlen napfény még akkor is kerülendő, ha napvédő termék használata előzte meg. Kisbabákat és gyermekeket nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az ajánlottnál kevesebb napozó termék használata vagy a rendszeres újra bekenés elmaradása az eredeti napvédelem jelentős csökkenését okozza. Napozás előtt meg kell várni, míg a termék teljesen beszívódik. A ruhával és szilárd felületekkel való érintkezés közvetlenül használat után kerülendő, mert foltok alakulhatnak ki tőle. A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre. Minden napégés súlyosan károsítja a bőrt, ezért érdemes azt megelőzni.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek