Hipp Naptej érzékeny bőrre SPF30+ 200 ml 0 hó+

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

A baba bőre sokkal vékonyabb és ezért érzékenyebb, mint a felnőttek bőre, ezért fokozottan ügyelni kell a napvédelemre. Ebben lehet tökéletes tár a Hipp Naptej mely kifejezetten az érzékeny bababőrre lett kifejlesztve.

50 készleten

-
+
4 799 Ft
23 995 Ft/liter

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Hipp Naptej érzékeny bőrre SPF30+ 200 ml 0 hó+

A baba bőre sokkal vékonyabb és ezért érzékenyebb, mint a felnőttek bőre, ezért fokozottan ügyelni kell a napvédelemre. Ebben lehet tökéletes tár a Hipp Naptej mely kifejezetten az érzékeny bababőrre lett kifejlesztve.

  • 30-as védőfaktorral, UVA+UVB szűrővel
  • Megbízható védelmet nyújt, bőrbarát, vízálló
  • Kifejezetten az érzékeny bababőr számára fejlesztették ki
  • Illatmentes
  • Nem tartalmaz nanorészecskéket, oktokrilént, parabént

Mik azok a nanorészecskék?
A nanorészecskék rendkívül kisméretű részecskék.  Tudja, mit jelent a „nano” előtag? Ez a görög „nanos” (törpe) szóból származik. A nanorészecskék mérete 1 és 100 nanométer közötti.
1 nanométer = 1 milliomod milliméter= 0.000001 mm, így kb. ezerszer vékonyabbak, mint egy emberi hajszál.

A nanorészecskék természetes úton vagy célzott előállítással, valamint nemkívánatos melléktermékként is keletkezhetnek. A koromban is vannak nanorészecskék, így például gyertya, papír égetése során vagy erdőtűz  következményeképpen is létrejöhetnek. A nanorészecskéket laboratóriumi körülmények között is elő lehet állítani és fel lehet használni különböző termékek gyártásához. Ez a nanotechnológia. A nanotechnológiát számos iparágban alkalmazzák, mint pédául a vegyipar, gyógyszeripar, elektronika, élelmiszeripar és a kozmetikaipar. A nanotechnológia egészségügyi kockázatának pontos megítéléséhez még számos vizsgálat hiányzik. Kockázatot jelenthet, ha a nanorészecskék bejutnak az emberi szervezetbe, például a légzéssel vagy az élelmiszerekkel.

A HiPP nem alkamaz nanotechnológiát a tápszerek, bébiételek, valamint a HiPP Babysanft babakozmetikumok előállítása során sem.

Használat:
Bőrre fújás előtt rázza fel a flakon tartalmát! 20 perccel a napozás vagy napra menés előtt vigye fel a száraz bőrre. Minden fürdőzés után használja újra, ha a bőr már száraz. A szabad testrészeket kenje be a védőkrémmel.

Táplálja és védi a bőrt. meglehetősen vízálló, a vízben is véd.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek