MAM Tanuló fogkefe közös fogmosáshoz 6 hó+ lila

A helyes fogmosási technika elsajátításához fejlesztett fogkefe, mellyel közösen tudjátok a helyes mozdulatokat gyakorolni.

899 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

MAM Tanuló fogkefe közös fogmosáshoz
6 hónapos kortól

Training Brush – A közös fogmosáshoz

A helyes fogmosást tanulni kell. A Training Brush a fogmosást kezdettől fogva megkönnyíti. És a mama vagy a apa segítségével még könnyebben megy.

  • Hosszú, ergonómikus nyél, hogy közösen lehessen tartani.
  • Hogy a szülők az első fogmosó mozdulatoknál segíteni tudjanak.
  • Masszírozó fej az érzékeny fogínyek masszírozására

1. Egyszerű használat
A puha, lekerekített sörték megtisztítják az első fogakat és eltávolítják a lerakódásokat és a baktériumokat. A lekerekített kefefej tökéletes a babák kis szájához.

2. Innováció
A MAM formatervezői a Training Brush-t hosszú és ergonómiai szempontoknak megfelelő formájú nyéllel alakították ki annak érdekében, hogy azt a babával közösen lehessen tartani. Ennek köszönhetően a szülők meg tudják mutatni neki az utánozandó helyes mozdulatokat és azok elvégzésében tökéletesen tudják őt támogatni.

3. Funkcionális dizájn
A kefe alsó végén található masszázsfej nem csak az érzékeny ínyeket masszírozza, hanem ideálisan alkalmazható a nyelv tisztításához is.