Chicco Humi Essence melegpárásító

-21%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Chicco Humi Essence elektromos melegpárásító készülék segítségével elérhető a megfelelő páraszint a szobában, mely segít a természetes védelmi rendszer (az orr és légutak) védelmi funkcióinak fenntartásában gyermekeknél is.

Elfogyott

18 990 Ft14 990 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Chicco Humi Essence melegpárásító

A Chicco Humi Essence melegpárásító készülék aromaolajjal is használható (max. 2 ml), amit a megfelelő mini tartályba kell cseppenteni a készülék fedelén.

A megfelelő páraszint a szobában segít a természetes védelmi rendszer (az orr és légutak) védelmi funkcióinak fenntartásában gyermekeknél is.

A készülék fenntartja a megfelelő belső páraszintet forró gőz permetezéssel, ami a legkedvezőbb feltételeket teremti meg gyermeke számára.

Modell UM700

A készülék kialakítása és formája Chicco szabadalommal védett.

CE jellel ellátott termék.

Szükséges páratartalom, szobahőmérséklet kb. 18-20 °C esetén:

  • Egészséges gyermek: 40-60 %
  • Megfázott gyermek: 60-70 %
  • Asthmás, allergiás gyermek: 35-50 % (elővigyázatból javasolt)

Javasolt beszerezni egy Hygrometert és rendszeresen ellenőrizni a szobában a páraszintet.

FIGYELEM !! FONTOS: krupp, asthma esetén orvossal konzultáljon, hogy melegpárásítót vagy hideg párásító készüléket használjon inkább illetve mikor melyik javasolt. Asthma esetén illetve hosszan fennálló légúti betegségek esetén az aromaolaj használata általában akkor sem javasolt, ha a melegpárásító használata nem jelent problémát.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek