Chicco Super Soft Piston Inhalátor készülék 0 hó+

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

A Chicco Piston inhalátor készülék légúti betegségek, panaszok kezeléséhez, a légzés könnyítésére, köhögés enyhítésére készült, gyógyászati segédeszköz. A készülékkel porlasztott oldat mélyen a tüdőbe történő belélegzés által gyógyít vagy enyhíti a panaszokat. A készülék mókás dizájnja segít abban, hogy az inhalálás kezelés hatékonyan véghezvihető legyen kis gyerekek esetében is. A készülék finom puha anyagú felnőtt és gyerek maszkkal felszerelt, mindkét méret kialakítása olyan, hogy tökéletesen rásimul az arcra, így valóban alkalmas az egész család részére. A puha anyagú két maszk körbe öleli az arcot. Szájcsutora és orrkanül is biztosítja a még speciálisabb terápiát.

2 készleten

-
+
RRP: 31 990 Ft
29 990 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Chicco Super Soft Piston Inhalátor készülék 0 hó+

Asthma, krupp, gyakori hörgőcsulladások, köhögőrohamok. Sok kisgyerekes családot érintő probléma.
A Chicco Piston inhalátor légúti betegségek, panaszok kezeléséhez, a légzés könnyítésére, köhögés enyhítésére készült, gyógyászati segédeszköz. A készülékkel porlasztott oldat mélyen a tüdőbe történő belélegzés által gyógyít vagy enyhíti a panaszokat.

A Chicco márka gyártója, az Artsana Spa saját gyógyászati segédeszköz gyárral is rendelkezik, ez a Piston inhalátor is ott készül, gyártói szabadalommal védett Sidestream® porlasztófejjel, mely gyorsabban porlaszt és hatékonyabban 5 mikron méret alá, mint sok hagyományos készülék.

Ez a légterápiás eszköz alkalmas gyulladt felső légutak (megfázás, eldugult orr) és alsó légutak (hörgők és tüdő) kezelésére.

Használat:

  1. A készülék megfelelő részébe kis mennyiségű oldatot kell önteni, ami lehet gyógyszertárban kapható Salvus-víz, tisztított víz vagy az orvos által felírt gyógyszeres oldat.
  2. Kiválasztjuk a gyermek vagy felnőtt számára megfelelőbb inhalálást segítő eszközt (maszk, orrkanül, szájcsutora), hozzácsatlakoztatjuk a szilikon csőhöz és a ezáltal az elektromos készülékhez, majd az eszközt a paciensre helyezzük.
  3. Bekapcsoljuk a készüléket, és az inhalálás addig tart, amíg az oldat elfogy, kb. 5-10 perc.

A doboz tartalma:
Elektromos készülék hálózati kábellel, Sidestream® porlasztó fej, gyerekmaszk, felnőtt maszk, szájcsutora, orrkanül, szilikon cső.

A Sidestream® PORLASZTÓFEJ meggyorsítja a gyógyszer felvételi és porlasztási idejét, mivel benne felgyorsul a porlasztott részecskék áramlása. Ez a technológia a gyermekek számára gyorsabb és praktikusabb terápiát tesz lehetővé.

Sidestream® technológia: gyártói szabadalommal védett. A speciális Sidestream® porlasztófej a gyógyszert olyan apró részecskékké alakítja át, mely közvetlenül a légzőszervbe juttatja a porlasztott gyógyszert. Nagyszámú 5 micronnál kisebb porlasztott részecskét állít elő, melyek a legmélyebb légutakba is eljutnak. A Sidestream® porlasztófejnek köszönhetően rövidebb a porlasztási idő, így a kezelési idő is, és kevesebb a felhasználatlan porlasztott gyógyszer mennyisége is.

Fontos:
A szoba párásítására a porlasztó-inhalátor készülékek nem alkalmasak. A szoba megfelelő páratartalma azonban sokat segíthet a köhögőrohamok enyhítésében. Légúti betegek azonban a szoba párásítására melegpárásítót ne használjanak, inkább válasszák a hidegpárásítót.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek