Kecskeméti Déligyümölcsök almadarabokkal bébidesszert 190 g 8 hó+

Szigorúan ellenőrzött alapanyagokból készülő, C-vitamint tartalmazó, glutén- és laktózmentes Kecskeméti Déligyümölcsök almadarabokkal bébidesszert 8 hónapos kortól kínálható.

389 Ft
2 047 Ft/kg

36 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Kecskeméti Déli gyümölcsök almadarabokkal bébidesszert 8 hónapos kortól – 190 g 

A Kecskeméti Déligyümölcsök almadarabokkal bébidesszert magas gyümölcstartalma révén nagymértékben hozzájárul a kicsik kiegyensúlyozott fejlődéséhez.

A hozzátáplálás első lépése a gyümölcsök bevezetése a baba étrendjébe. Erre a délelőtti órák a legalkalmasabbak. Kezdetben 2-3 kanállal kínáljunk az új ízekből, a gyermek megszokott tejtápláléka (anyatej, tápszer) előtt. A gyümölcsök nem csupán főétkezések után, hanem önmagukban uzsonnára, tízóraira is kitűnőek. Természetes vitamintartalmuk erősíti gyermeke szervezetét, ellenálló képességét. A gyümölcsök amellett, hogy finomak és ízletesek, rendkívül egészségesek. Speciális gyártástechnológiánknak köszönhetően Kecskeméti Déligyümölcsök almadarabokkal bébidesszert apró magvas gyümölcseinek allergizáló magjai nem kerülnek bele a bébiételbe.

A baba egészsége érdekében:

  • C-vitamint tartalmaz
  • Gluténmentes
  • Nem tartalmaz tejszármazékot
  • Nem tartalmaz hozzáadott aromát
  • Nem tartalmaz hozzáadott színezőanyagot, tartósítószert
  • Nem tartalmaz állományjavítót – vízkiválás esetén kérjük megkeverni
  • Allergén anyagoktól mentes

Vásárold meg állandó csomagkedvezménnyel!

Elkészítés és felhasználás:
Melegítés nélkül főétkezések után desszertként vagy uzsonnára kínálhatja. A felhasználatlan mennyiség lezárt üvegben hűtőszekrényben, a felbontástól számítva 3 napig tárolható. Az üveg sérülésének elkerülése érdekében ne használjon fémkanalat.

Összetevők:

Tápanyagtartalom: