scroll-to-top

Szoptatás zavartalan nyugalomban

Szoptatás zavartalan nyugalomban

Minden szakértő egyetért abban, hogy az anyatejes táplálás a legjobb a babáknak. Praktikus – mivel mindig rendelkezésre áll, megfelelő a hőmérséklete és csíramentes – és egészségügyi okokból is: minősége és összetétele igazodik a baba igényeihez, könnyű megemészteni, a szopás elősegíti a baba állkapcsának és arcizmának fejlődését, valamint a szoptató anyukák is egészségesebbek.

 

A szoptatás nagyon egyéni dolog, az édesanya és gyermeke közötti kölcsönösségen és megértésen alapul. A szoptatás során fontos, hogy ez mind a mama, mind a baba számára nyugodt környezetben történjen, hiszen ez egy nagyon meghitt és bensőséges folyamat.

Vannak olyan esetek, amikor a szoptatáshoz némi segítség szükséges, a mellszívó készüléket több okból is használhatjuk: így könnyíthetünk a telt, feszülő melleken, a gyulladt mellbimbók gyógyulása érdekében hosszabb szünetet tarthatunk a szoptatások között, elősegíthetjük a tejtermelődését, ideiglenesen vagy teljesen áttérhetünk a cumisüvegből történő etetésre. A MAM szakértői kifejlesztették a szoptatást segítő termékeiket, amelyeket kiváló minőség, technikai innováció és egyedülálló dizájn jellemez.

 

Az új MAM 2:1 Elektromos és kézi mellszívót úgy fejlesztették ki, hogy a legrugalmasabb megoldást biztosítsa az anyatej rendszeres és kényelmes fejéséhez. A kismamák választhatják az elektromos mellszívó hatékonyságát és kényelmét, és használják a kézi mellszívó rugalmasságát és diszkrécióját. 2 egyszerű lépésben lehet az elektromos és a kézi mód között váltani.

Az akkumulátor akár 5 órán keresztül is képes működni egyetlen töltéssel. A kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségét, a mellszívás időtartamát, a kiválasztott módot és erősségi fokozatot. Az anyukák az elektromos mellszívót stimulációs és fejési módban is 9-9 különböző fokozatban használhatják, és a vákuumot is beállíthatják az optimális kényelem érdekében. Ergonomikus alakjának köszönhetően egyszerűen használható, a tölcsérben extra puha szilikon betét található, a maximális kényelemért.
A mellszívó készülék kompatibilis a MAM Anti-Colic cumisüvegekkel, valamint a Tejtároló pohárral. A tej közvetlenül a cumisüvegbe vagy a tároló pohárba fejhető, így rögtön adható a babának, vagy hütőbe, fagyasztóba is lehet rakni.
Az intelligens kétfázisú kialakításnak és a csendes működésnek köszönhetően gond nélkül használható akár otthon, akár utazás során.

Vissza a tudástárba
BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek