scroll-to-top

Segítünk a legjobb bébiőr megvásárlásában

Segítünk a legjobb bébiőr megvásárlásában

 

A bébiőrök terén óriási választék tárul elénk, bármilyen webáruházat nézünk meg, a sok műszaki adat és funkció egyre bonyolultabbá teszi a választást. Adunk néhány tanácsotmi alapján el tudod dönteni, hogy szükségetek van-e bébiőrre és ha igen akkor milyenre.  

Sok apróságnak tűnő információ van, amit figyelni kell egy bébiőr vásárlásakor, mégis érdemes utánajárni a dolgoknakhogy a vásárlást követően ne érjen csalódás. 

Mire jó egy bébiőr?

Kezdjük ott, hogy egy bébiőr nem feltétlen alapfelszerelés. Amennyiben olyan otthonotok van, ahol nincs külön babaszoba, vagy a kiságy közel van a szülők ágyához, nem feltétlen van szükség A bébiőr elsődleges funkciója azhogy összeköti a szülőt a másik szobában alvó vagy játszó gyermekkel hang vagy kép közvetítésének segítségével. Ennek köszönhetően nyugodtan elvonulhat a konyhába vagy a fürdőszobába az édesanya a gyermeke nélkül, hiszen amint jelez az apróság, a ház bármelyik pontján meghallja őt a szülő. Ennek azoknál a családoknál van meghatározó jelentősége, akik nagy, sok szobás házban élnek és nehezen hallják meg egymást a különböző tevékenységek közben. Tehát mielőtt belebonyolódnál a bébiőr-választékba, először mérd fel az otthonod adottságait és az alapján döntsd el, hogy szükséges-e a szóban forgó eszköz beszerzése. 

 

Mire kell figyelni egy bébiőr vásárlásakor?

Ha úgy látod, a bébiőr megkönnyítené a mindennapjaidat és nyugodtabb szívvel végeznéd a feladataidat, ha bármikor ránézhetsz közben a szemed fényére, ezeket a jellemzőket vedd figyelembe az eszköz kiválasztásakor. 

Hány csatorna van: Ez azért fontos, mert minél több áll rendelkezésre, annál kisebb az esélye, hogy a szomszéd babájának a sírását fogod hallani. Vagyis, ha úgy érzed elég a saját gyermeked jelzéseifigyelemmel követni az éjszaka, akkor ellenőrizd le hány csatorna áll rendelkezésre. 

 

Kapcsolat: Ezért is hívtuk fel már az elején a figyelmedet, hogy mérd fel, hogy mire van szükséged, mert nagyon fontos, hogy az eszköz abban a hatótávolságban is megfelelően működjön, amekkora távolságban jellemzően használnátok. Tehát egyáltalán nem mindegy, hogy milyen messze van a gyerekszoba, hány méterig képes a jelet átadni. Ne felejtsd, a falak és egyéb szigetelők csökkentik a hatótávolságot! 

 

Érzékenység: Ennek a beállítása pont ugyanolyan fontos, mint az előzőeké, hiszen nem szeretnék a kocsik, motorok zaját hallani a bébiőrben. Amennyiben ezt megfelelően lehet hangolni, csak akkor fog megszólalni, amikor szükséges. 

 

Ezen kívül számos extra funkció van, mint a légzésfigyelés, töltési lehetőség, éjszakai fény, némítás, digitális kijelzés, amely igény esetén fontosak lehetnek számunkra. A CareClub kínálata széles válogatási lehetőséget biztosít, így szinte biztos, hogy megtalálod, amire szükséged van! 

Vissza a tudástárba
BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek