scroll-to-top

Last minute húsvéti programok

Last minute húsvéti programok

A húsvéti hosszú hétvégére jól jönnek az otthonon kívüli programok is. Amikor már csak unatkoznak és randalíroznak a csöppségek a friss levegő és a sok látnivaló nagyon jótékony hatással tud lenni a közérzetükre. Cikkünkben összeszedtük milyen húsvéti programok közül válogathattok az ünnepek alatt Magyarországon. Nézz körül és találd meg a hozzátok leginkább illő húsvéti helyszínt!

Húsvéti Sokadalom Budapest

Budapesten számos helyen tartanak családi programokat. A Mogyoródi úton a Budapest Feszt színpadán  04.15-18-ig minden nap ingyenesen látogatható rendezvénysorozatot tartanak. A Jégvarásztól a Nyuszis mesejátékon át Ricsi bohócig rengeteg fellépő nyújt szórakozást a család apraja-nagyjának.

Budapest Feszt Húsvéti programok

Húsvéti Nyuladalom Siófokon

Siófok főterén megadják a módját a húsvéti ünneplésnek! Kézműves foglalkozásokkal, játékos vetélkedőkkel, jelmezes versenyfutással és rengeteg előadással készülnek a kisgyerekes családoknak. Töltsetek egy napot a Balatonnál, a kicsiknek egészen biztosan szuper élmény lesz!

Húsvéti ünnepek a Balatonnál

Hollókői Húsvéti Fesztivál

Ha a hamisítatlan hagyományőrző húsvéti programokat részesítitek előnyben, Hollókőre kötelező ellátogatnotok! Igazi magyar népviselet, kölni helyett vödör víz, palóc gasztronómia és folklórprogramok. Erre mind számíthattok a hosszú hétvége alatt. Belépőjegyet 7 éves kor fölött kell fizetni.

Hagyományörző Húsvét

Ibolya-nap a Gödöllői Királyi Kastélyban

Sisi királyné kedvenc virágával és hercegnős pompával várják a családokat a Gödöllői Királyi Kastélyban. Az előkelő ünnepségek jegyében izgalmas programokkal várja a családokat a díszes épület és a meseszép kert 04.17-18-án. Váltsatok jegyet és éljétek újra a királynők és királyfik korát!

Ibolya nap Gödöllőn

Húsvéti állatsimogató a Budakeszi Arborétumban

Április 14-19-ig nyuszik és bárányok várják a gyerekeket a Budakeszi Arborétumban. A gyönyörű természetben a kicsik szabadon szaladgálhatnak, feldíszíthetik a tojásfát és kézműves foglalkozásokban is részt vehetnek.

Húsvéti Állatsimogató
Vissza a tudástárba
BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek