scroll-to-top

Babazsúr helyszínek, ha inkább kimozdulnátok otthonról

Babazsúr helyszínek, ha inkább kimozdulnátok otthonról

Szülinapi bulit rendezni sokszor fárasztó az anyukáknak. Ha csak néhány vendéget is hívunk, az előkészületek, a születésnap közbeni rohangálás majd a romeltakarítás elvehetik az ünnep fényét. Pedig rengeteg helyszín van, ahol mindent megadnak a vidám hangulatért és Te is a szülinapos kisbabáddal foglalkozhatsz! Mutatunk néhány kedvenc helyet Budapesten.

HelloAnyu! családbarát közösségi tér és ökokávézó

A HelloAnyu! közösségi teret kifejezetten a kisgyermekes családok igényei szerint alakították ki. Minden korosztály biztonságos és izgalmas teret talál magának, ahol szabadon játszhat, a szülők közben nyugodtan beszélgethetnek akár egy helyben ülve is, hiszen a tér jól belátható. A személyzet nagyon kedves és az ízletes egészségtudatos finomságok mellett szinte minden ötletre, programra nyitottak, ami csak egy szülinapozás során szóba jöhet!

Piczinke Póniudvar a Normafán

Nem is tudunk cukibbat elképzelni szülinapi helyszínnek, mint a Piczinke Póniudvar. A baba-farm 3 különböző szolgáltatáscsomagot kínál a szülinaposoknak, amikben a mini pónilovaglástól az alpaka és a tengerimalacsimogatóig aranyosabbnál aranyosabb programok várják a kicsiket felkészült animátorokkal és kidekorált terasszal. Felejthetetlen élmény az egész családnak!

Bartók Pagony

Bár a Pagony legtöbb programja 4-5 éves kortól ajánlott, a Kalandszoba már a 2 éveseknek is rengeteg mókás élményt tartogat. A nagy rendezvénytermeknek köszönhetően akár 14 fő is együtt ünnepelhet, izgalmas társasjátékok és segítőkész animátorok teszik színesebbé a napot.

Premier KultCafé

A Premier Kultcafé Európa legnagyobb alapterületű fogyatékosság-barát közösségi és kulturális tere, ahol kávézó, pékség, mozi és egy akadálymentes rendezvényterem várja a vendégeket. Talán nem ez az első születésnapi helyszín, ami az eszünkbe jut, pedig kiváló hely a kicsiknek! Az akadálymentességnek köszönhetően lépcsők, patkák, bukkanók nélkül szaladgálhatnak a gyerekek. A fogyatékkal élő kiszolgálók pedig óriási szeretettel, sőt már-már rajongással fordulnak az apróságokhoz.

Vissza a tudástárba
BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek