scroll-to-top

Ajándék ötletek első szülinapra

Ajándék ötletek első szülinapra

Nem csak azért különleges az első szülinap, mert annak az évfordulóját ünnepeljük, hogy új tag érkezett a családba, de egy óriási vízválasztó a gyermeked életében is. A 12. hónapban már rengeteg mindenre képes kisbabád. Valószínűleg már segítséggel lépeget, megérti amit mondasz és saját szavaival is próbál veled kommunikálni. Már nem az a magatehetetlen újszülött csöppség akit először a kezedbe fogtál, hanem önálló akarattal és cselekvőképességgel rendelkező kis egyéniség. Így tehát érdemes olyan ajándékokat választani a szülinapjára, amik megfelelőek a korának és képességeinek. Szerezz igazi örömöt a gyermekednek, nézz szét ajánlataink között!

Járássegítők és motorok

A mozgás rendkívül izgalmas az egy éves korú gyermekek számára. Napról napra ügyesebben járnak-kelnek és nagyon élvezik, hogy egyedül is felfedezéseket tehetnek és útnak indulhatnak a szobában. Természetesen minden gyermek más ütemben érez rá a különböző mozgástevékenységekre. Egy biztos, minél több lehetősége lesz kiélvezni a sétálás, szaladgálás és motorozás örömét, annál mosolygósabb és kiegyensúlyozottabb napoknak néztek elébe.

Formaillesztők és képeskönyvek

A beszédfejlődés a 12 hónap után nagyon gyorsan be tud indulni. Az egyes szavak utánzása, tárgyak felismerése igazi kihívást jelentő játék az ilyen korú gyermekek számára. Újra és újra szeretnék hallani ugyanazt a mesét. Vidáman rámutatnak az egyes képekre és nagy sikerélményt jelent számukra, ha felismerik mi micsoda. A formaillesztő és kirakós játékokkal a figurák és a színek könnyen elsajátíthatóak. Ezentúl kitűnően fejlesztik a motorikus képességeket. A mesekönyveknek szintén nagyon fontos szerepük van ebben az életkorban. Az meseolvasás nagyban befolyásolja az érzelmi fejlődést, az ismeretlennel való megismerkedést és a szókincs bővülését is. Tegyünk meg mindent érte, hogy kielégítsük kisbabánk kíváncsiságát és mutassuk be neki a világot!

Építőjátékok

Az alkotás és a kreativitás iránti vágy az önállósággal párhuzamosan szabadulnak fel. A toronyépítéshez, a formák egymás mellé rakosgatásához már óriási koncentráló képességre van szüksége gyermekünknek és tudnia kell előre tervezni. Az építőjátékok kiváló lehetőséget nyújtanak a játékos tanulásra. Az építőkockák ráadásul évekig izgalmas játéklehetőséget tartogatnak gyermekednek. Ha olyan játékot keresel, amit hosszútávon is ki tud használni kisbabád, jó szívvel ajánljuk az építőjátékokat!

Ha úgy érzed nem találtad meg még az igazit, látogass el játék oldalunkra, hiszen még rengeteg minden vár kisbabádra! Ha szívesen leolvasnád tuti tippjeinket a születésnapi zsúrral kapcsolatosan, kattints ide!

Vissza a tudástárba
BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek