scroll-to-top

A legjobb akasztós és babakocsi játékok

A legjobb akasztós és babakocsi játékok

 

Egy felkészült anyuka mindig pakol törlőkendőt, pelust, váltóruhát, innivalót na meg valami szórakoztató játékot, ha hosszabb időre kimozdulnak a házból a babával. De mi a legjobb választás, ha el akarjuk kerülni, hogy a bolt közepén ordítani kezdjen a gyerek? Hogyan úszhatjuk meg a keserves sírást a posta előtt és hogyan kímélhetjük a járókelők idegeit? 

 

Nem állítjuk, hogy létezik olyan módszer, amivel mindig el tudod kerülni a kellemetlen pillanatokat. Inkább arra szeretnénk buzdítani, hogy ne stresszelj, ha az átlagosnál hangosabb a gyermeked, hiszen kicsi még. Őrizd meg nyugalmad és találd meg mivel tudod elterelni a figyelmét.  

A színes, csörgő, himbálózó akasztós játékok éppen erre lettek kitalálva. Legnagyobb előnyük, hogy rögzítheted őket a babakocsira, így nem tudja kihajítani menet közben a gyerkőc a játékot 

Akkor is segítségül tudod hívni a selymes plüssöket, ha az egyre nagyobbat pislogó kisgyermeket szeretnéd álomba ringatni. A kellemes, meleg érintés megnyugtatja a kicsit. Ajánld fel neki kedvenc cumiját is hozzá és csíptesd fel a cumitartóval, hogy el ne hagyjátok a séta során.

Vissza a tudástárba
BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek