scroll-to-top

A CareClub.hu több, mint 450 000 forint adományt adott át a Babagenetika Egyesületnek!

A CareClub.hu több, mint 450 000 forint adományt adott át a Babagenetika Egyesületnek!  

A márciusi Gondoskodás Hete alkalmából a kétségbeesett várandósok segítését tűzte ki célul az online bababolt. Minden rendelés után 100 forint adományt ajánlott fel a Babagenetika Egyesület számára, hogy a kismamák empatikus és ítélkezésmentes segítséget kapjanak, ha probléma merül fel a terhességgel kapcsolatban. Így több, mint 350 000 forint került felajánlásra, ezentúl a CareClub.hu vásárlói 100 500 forintot gyűjtöttek a bababolton keresztül Egyesület részére.

“Nagy öröm számunkra, hogy negyedévente, minden Gondoskodás Hetén hozzájárulhatunk egy társadalmilag fontos küldetéshez. A CareClub.hu célja a kezdetektől a kisgyermekes családok hétköznapjainak az egyszerűbbé tétele. Reméljük az adomány segítségével még több kismama kaphat megnyugtató választ és szakmai tanácsot a Babagenetika Egyesület munkatársaitól. “- nyilatkozta a CareClub.hu

Adomány a kismamáknak

Ismerd meg a Babagenetika Egyesületet! 

A Babagenetika Egyesületet 2015-ben indította el Sevcsik M. Anna, aki azóta is aktív vezetője a szervezet munkájának. Az egyesület legfőbb célkitűzése az empatikus, ítélkezésmentes, professzionális segítségnyújtás a családtervezés, a babavárás és a gyermeknevelés időszakában bárkinek, aki azt igényli.

A széleskörű ismeretterjesztésen kívül kiemelt tevékenységük a hozzájuk fordulókat tájékoztatni minden családtervezést, terhességet vagy kisgyermeket érintő vizsgálattal kapcsolatban, adott esetben azonnali szakorvosi véleményhez juttatni a hozzájuk fordulókat vagy elirányítani őket a számukra megfelelő szakorvosokhoz és vizsgálatokra, akár az alkalmak megszervezésében és a vizsgálati díj térítésében is segítséget nyújtva az arra rászorulóknak.

Ismerd meg a Babagenetika Egyesületet!
Vissza a cikkekhez