scroll-to-top

A borsodi Segíts élni alapítványt támogattuk a novemberi Gondoskodás Hetén közösen a Danone-nal!

A borsodi Segíts élni alapítványt támogattuk a novemberi Gondoskodás Hetén közösen a Danone-nal!  

Közel 600 ezer forintot gyűjtöttünk össze a koraszülöttmentő alapítvány részére a 2022.11.01-14 között tartott Gondoskodás heti adománygyűjtő kampány során. A Segíts élni alapítvány a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Koraszülött-Újszülöttpatológiai Osztályának közhasznú szervezete. A kampány során összegyűlt pénzösszegből az Alapítvány a koraszülött mentőautók felszerelését szeretné bővíteni.

Magyarország piacvezető tápszerét a Milumilt is forgalmazó Danone Kft-vel közös együttműködésünknek köszönhetően a kampány ideje alatt a webáruházban leadott minden egyes rendelés 100 Ft támogatást jelentett a a Segíts élni Alapítványnak, melyet a Danone minden megvásárolt 6 hó+-os nem speciális Milumil termék után további 100 forinttal egészített ki. A kampány keretein belül a szülők egyéni felajánlásokkal is támogathatták a kezdeményezést, így a teljes támogatás további 88.000 Ft-tal növekedett.

„Online Babaáruházunk indulásától fogva célunk volt, hogy érdemi támogatást tudjunk nyújtani a kifejezetten várandósokat, újszülötteket és kisbabás családokat segítő és támogató szervezetek számára. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ezévi utolsó Gondoskodás Heti kampányunkhoz csatlakozott a Milumil márka, ezáltal elismerve törekvésünk fontosságát, annak ismertségének növelését, és emleve az adománygyűjtés sikerességét. Nyiltakozta Konrád László, a Baby Expert Hungary Kft tulajdonosa.

„A Milumil és a Milupa márkáinkkal nap mint nap biztosítjuk az egészséges táplálást a kisgyermekek részére. Ezen túlmenően azonban rendkívül fontosnak tartjuk a segítségnyújtást is. Többek közt a CareClub.hu-val történő közös együttműködésünk révén tudjuk támogatni azokat az alapítványokat és kezdeményezéseket, amelyek célja a miénkkel megegyező: minél több csecsemőnek esélyt adni az egészséges, teljes élethez – mondta dr. Kralovánszky Gábor, a Danone Magyarország ügyvezető igazgatója.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az adománygyűjtésben és rendelt a Gondoskodás Hete alatt! Szeretnénk külön kinyilvánítani a hálánkat azoknak a vásárlóinknak, akik egyéni adományaikkal is hozzájárultak a felajánlott összeg mértékéhez. Reméljük nagy hasznát veszi majd a Segíts élni Alapítvány és minél több kisbaba kezdheti biztonságos körülmények között az életét.

Vissza a cikkekhez