Baby Dove

Baby Dove

Teljeskörű gondoskodás babádnak

A Baby Dove hiszi, hogy nincs jó vagy rossz út szülőként – csak a Te utad. Mikor először szülővé válsz, minden új. Könnyen szorongást okozhat az információk és vélemények mennyisége. Ezért szeretnénk segíteni abban, hogy magabiztos legyél a választásaidban, hallgass a megérzéseidre, és mindenekelőtt, úgy gondoskodhass a gyermekedről, ahogy a legjobbnak látod. Ehhez hozzátartozik az is, hogy ápolod a selymes, puha bőrét és a haját. Termékeinket használva, most Te magad gondoskodhatsz arról, hogy gyermeked megfelelő törődésben részesüljön.

A Baby Dove kettő termékcsaláddal is rendelkezik annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a babája számára legmegfelelőbb termékeket. Mivel a babák bőre vékony és érzékeny, érdemes kifejezetten nekik szánt, gyengéd termékeket használni bőrük és hajuk tisztítására és ápolására.

Rich Moisture termékcsalád

A Baby Dove Rich Moisture termékcsalád gondoskodik a baba teljes testéről. A fürdetéstől a testápolásig ápolja gyermeked finom bőrét, haját és fejbőrét.

A Rich Moisture termékcsalád fürdetője és samponja nem csak könnymentes, de semleges pH-jú is. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy habár a babák bőre bársonyosan puhának hat, valójában életük első éveiben akár 30%-kal vékonyabb lehet, mint a felnőtteké. A legjobb módszer olyan termékeket használni a kicsik bőrére, amik az ő érzékeny bőrükre lettek kifejlesztve és orvosok teszteltek.

Sensitive Moisture termékcsalád

Ha gyermeked bőre érzékeny, különös figyelmet igényel, hogy puha és ápolt legyen.

A Baby Dove Sensitive Moisture termékcsalád kifejezetten érzékenyebb bőrre kifejlesztett termékei segítenek megóvni a babák bőrét. Táplálnak, hidratálnak, és tetőtől talpig ápolják a gyermekek bőrét gyengéd, illatmentes és hipoallergén formulájukkal.