Aktuális havi kiemelt akcióink

Szülinapi ajánlataink 🎂🎉

Kupon szabályzat

Vásárlói vélemények

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek
Baba-mama termék akciók
Te sem tudod, hogy mikor hol találsz akciós baba-mama termékeket? Akkor a legjobb helyen jársz! A CareClub baba-mama termék akciók oldalán mindig megtalálod a kiemelt, legjobb áron kapható termékeket és kategóriákat. Szülőként a legfontosabb számunkra, hogy a legjobb minőséget adjuk kisbabánknak. A CareClub csapata pedig mindent megtesz, hogy ezt a lehető legjobb áron tudd beszerezni. Íme a legnépszerűbb akciók, amelyek megtalálhatóak oldalunkon
Akciós tápszerek: Tápszerek és gyerekitalok széles választéka kapható kínálatunkban, melyekre állandó csomagkedvezményt vagy kiemelt időközi akciókat biztosítunk. Ha speciális tápszert vagy gyógyászati célra szánt terméket keresel, azt is megtalálod weboldalunkon. A legnagyobb márkák termékei elérhetőek nálunk, mint: Milumil, Milupa, Beba vagy Holle
Akciós pelenkák: Minden szülő számára fontos, hogy megtalálja a kisbabája bőrének megfelelő pelenkát, ami kényelmes és szárazon tarja a babapopsit. Pontosan ezért a CareClub oldalán számtalanszor találsz akciós pelenkákat. A prémium márkáktól elkezdve, mint a  Pampers Premium Care, Pampers Harmonie, Violeta Cotton Touch, a Libero Touch és Libero Comfort és a Huggies Ultra Soft, a bugyipelenkákon és a nadrágpelenkákon át, mint a Bella, Huggies, Violeta Double Care, egészen az ÖKO pelenkákig, mint a Moltex mindent megtalálsz. Legyen szükséged nadrágpelenkára, bugyipelenkára vagy ÖKO pelenkára,  nálunk mindegyik nagy választékban, jó áron megtalálható.
Akciós babajátékok: A játékok fontos szerepet töltenek be kisbabánk életében. Játékidő közben számos képességük  fejlődik és nem utolsó sorban örömteli pillanatokat szerezhetnek. A legnépszerűbb játék típusokat is megtalálod  nálunk kiemelt akcióban: készségfejlesztő játékok, csörgők, építőjátékok, interaktív játékok, plüss vagy éppen fa játékok.
Akciós mellszívó készülékek és babaápolási eszközök: A szülők életét könnyítik meg az olyan hasznos eszközök, mint a sterilizáló, cumisüveg melegítő vagy mellszívó gépek. Nálunk lehetőséged van nagy választékból kiválasztani a hozzátok legjobban illő megoldásokat. Tartsd nyitva a szemed, ugyanis időközi akcióink során hatalmas árengedménnyel beszerezheted ezeket a sokszor nehezen elérhető termékeket.
Akciós etetőszékek: A vidám étkezések egy biztonságos és  kényelmes etetőszékkel kezdődnek. Nézz körül dizájnos és praktikus etetőszékeink között és találd meg azt a széket, ami végigkíséri gyermeked a hozzátáplálás kalandos útján. Kedvezményes áron is megrendelheted kedvenc székedet, ha figyelemmel követed  akcióinkat.
Akciós babakekszek és nasik: Mindenki örül a finomságoknak, nem igaz? Kedveskedj gyermekednek egészséges falatokkal és minőségi bébiételekkel.Kínálatunkban rengeteg megbízható márkától találsz nassolnivalókat. Rendelj csomagban kedvezményesen!
Más kedvezmény is érdekelne? Maradj velünk és térj vissza állandóan frissülő akciós baba-mama termék kínálatunkhoz!